PARTNERS

Våra partners

DYNAFIT - bäst på lätt skidutrustning

Till våra toppturer använder vi superlätta skidor, pjäxor och bindningar från marknadsledande Dynafit. Med vårt toppturskoncept "Topptur Superlätt" kan ännu oinvigda upptäcka en ny lätt dimension av skidåkning. Med lätt utrustning orkar man mer, längre och har mer kraft kvar utför.

 

Vi använder de superlätta friåkningsskidorna Dynafit Cho Oyu och Denali samt Dynafit Radical FT som bidningar. Fråga gärna oss om utrustningstips och köpråd. Vid köp av Dynafit rekommenderar att kontakta www.fjellpuls.se

 

4FRONT - skidor som gjorda för Kittelfjäll

4FRNT är skapat av några av världens absolut bästa inom friåkning.

 

Vi använder 4FRNT´s modeller Raven och Hoji i skidsystemets offpist, i pisten, på Catskiturer och korta toppturer där vikten inte är viktig. Raven passar för topptur och de flesta förhållanden medan Hoji passar som bäst i nysnön.

Som bindningar använder vi 4FRNT Attack 13 men även Dynafits Radical FT och Beast 14.

 

Fråga oss om du är intresserad av att prova någon av våra skidor. Vid köp av 4FRNT rekommenderar att kontakta www.fjellpuls.se

 

HOTELL KITTELFJÄLL - Kittelfjälls hjärta

Det absoluta centrumet i Kittelfjäll är Hotell Kittelfjäll. Här bor merparten av alla gäster på orten och de flesta går hit till hotellets bar för Kittelfjälls kända after-ski och nattklubb. I hotellet finner ni förutom reception och restauran även en kiosk, tv-hörna, konferensrum och nattklubben. Till i år 2014/2015 har en våning i hotellet fått en helrenovering till hotellstandard med klass. Restaurangen serverar frukost, luncher och flera sittningar på middagen. Vid nattklubben finner ni hotellets pizzeria. Hotellet är vår främsta partner för boende, mat och konferensytor till våra gäster.

 

Kontakta Hotell Kittelfjäll på 0940-810 20 eller gå in på deras hemsida www.hotellkittelfjall.se

 

KITTELEVENT SKOTERUTHYRNING -snabbt ut i fjällen

Kittelfjälls skoteruthyrning delar plats med oss i skidboden/skiduthyrningen intill hotellet. Här bokar ni driftsäkra, moderna skotrar på egen hand eller som en guidad tur på fjället. Skoteruthyrningen hyr ut kompletta fiskekälkar för isfiske och de har även en liten miniskoter för de små.

 

Kontakta Kitteleventl på 0940-810 20 och välj skidboden. Elller gå in på deras hemsida www.kittelevent.se

 

KITTELFJÄLL STUGFÖRMEDLING - ski in/ski out boende i stuga

Kittelfjälls stugförmedling har det bästa läget för stugboende i Kittelfjäll när du vill ha nära till liften (ca 20 meter) och bo med hög standard. De flesta stugorna är robusta, fräscha timmerstugor med 4-8 bäddar.

 

 

Kontakta Kittelfjäll stugförmedling på 070-69 810 20 eller läs mer på hemsidan www.kittelfjallstugformedling.se

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED

Kontakta oss!

0940-810 20

info@skierskittelfjall.se